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Classic Style |
Die
Teigteil- und Wirkmaschine ERIKA-RECORD- AUTOMAT wurde entwickelt
zum genauen Teilen und Wirken der verschiedensten Teigsorten. Hohe Material-
und Verarbeitungsqualitäten garantieren gleichbleibend gute Arbeitsergebnisse
und eine nahezu unbegrenzte Lebensdauer. Die Konzeption der Maschine schützt
Motor, Elektrik und Ölbad vor Mehlstaub, im Arbeitsbereich befinden sich
keine Ölbehälter, es kann kein Öl in den Teig gelangen! Der Wirkantrieb
läuft völlig geräuschlos. Durch das hohe Eigengewicht (solider Gußständer)
arbeitet die Maschine vibrationsfrei. |
Weighing
500 kgs, this machine is made of sturdy cast iron (no warping possible),
meant to last a lifetime. ERIKA RECORD AUTOMAT can divide pie dough,
special variety rolls but also divide and round hard and soft doughs for
hamburger buns, hard rolls, brioche, kaiser rolls, flour tortillas, hoagles,
pizza, french rolls, middle-east pocket bread and more. Why should you
consider an ERIKA RECORD AUTOMAT over a semi-automatic machine?
For one, it gives you added production but more importantly, it does not
require the strength needed to operate a semi-automatic machine (can be
a problem for smaller people and female operators) and will, therefore,
not tire out your personnel. The two-push-button-safety control requires
the operator to use both hands for complete safety. Any bystanders are
protected through the new safety guard mounted on three sides of the machine.
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Technische Kurzinformation: |
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Technical
Specifications: |
Features: |
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ABMESSUNGEN/MODELS AVAILABLE: | ||
Type |
Teilung
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Fertiggewicht der Teigstücke in Gramm
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Size |
Parts
obtained
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Dough
weight range in gram
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1
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30
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020 - 070
|
2
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30
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025 - 085
|
3
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30
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030 - 100
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4
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30
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040 - 120
|
5
|
50
|
018 - 042
|
6
|
15
|
150 - 250
|
7
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20
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070 - 160
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9
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36
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020 - 070
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10
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36
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025 -
085
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11
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36
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030 - 100
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Technische Änderungen vorbehalten.